Drobečková navigace

Úvod > Blog > RD Hory Matky Boží

RD Hory Matky Boží



Nabízíme k prodeji dům na Šumavě v malebné vesnici Hory Matka Boží. Veškerá občanská vybavenost ve 4km vzdálených Velharticích. Sušice 10km. Užitná  plocha 280m2, zahrada o velikosti 1352m2.

V přízemí vpravo velká kuchyně a spíž, vlevo ložnice. Z chodby vstup do zahrady, koupelny s vanou, sprchovým koutem a boilerem na ohřev vody, samostatného WC a do kotelny. V přízemí plastová okna.

V 1.patře samostatná kuchyně, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj (pracovna), koupelna s vanou a spíž.

Dům je částečně podsklepený. Na pozemku samostatná garáž. Možnost půdní vestavby. Krov v dobrém stavu. Na pozemku kopaná studna a septik. Dům napojen i na veřejný vodovod a kanalizaci. Elektřina funkční, vytápění kotlem na tuhá paliva, možnost okamžitého nastěhování. K domu náleží zahrada se vzrostlými ovocnými stromy a skleníkem. Za domem vede křížová cesta s kaplí u studánky s pramenem s nezvykle vysoké poloze s řadou energetických bodů.  

Dům vhodný k trvalému bydlení i na rekreaci. Vzhledem k širokým možnostem sportovního využití a umístění, při menších úpravách může sloužit i jako penzion.

https://www.novinky.cz/vase-zpravy/clanek/okoli-hor-matky-bozi-nabizi-posezeni-s-prekrasnym-vyhledem-na-sumavu-i-do-vnitrozemi-40318473

Doporučujeme prohlídku. S financováním rádi pomůžeme.

 

 


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů